Program for InteressegruppenInteressegruppens eneste "fællesskab" - rent administrativt, altså – bygger på en mailgruppe. Det koster 100,- hver gang du vælger at deltage i et arrangement, ellers ingenting. Alle temaer, hvor der tilmelder sig 12 personer eller flere, bliver gennemført.

Vil du gerne have muligheden for at være med på denne mailliste og dermed få tilsendt nærmere oplysninger om Interessegruppens idégrundlag, samt om de enkelte arrangementer, så gå ind på http://ella-krog.dk/kontakt/ og send en besked, så får du automatisk tilsendt alle informationer.

Koordinationsgruppen bag Interessegruppen består af: Lia de Sain liasimondesain@hotmail.com, Laila Bonde Sørensen lbondes@post.tele.dk og Ella Krog ek@ella-krog.dkProgram for sæson 2016-17

 

Tema

Dato

Kranio – Sakralterapi v/ Lone Okholm, Anemoneklinikken, Vorbasse http://anemoneklinikken.dk/

12.

Okt.

Bodywork og Tantramassage v/ Henrik Frydendall

http://www.bodyworkfrydendall.dk/

Uddannet Fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg i 1994 NLP Master Uddannels i forandringsprocesser og kommunikation fra Future Pace, 1998 Jeg har siden 1994 arbejdet med mennesker og forandringsprocesser Fra 2011 og efterfølgende har jeg taget en række tantriske workshops og kurser

24.

Nov.

Thai chi v/ Liane Johansen

Tai Chi er en kampform, meditationsform og gymnastik. Tai Chi er en vej til et bedre helbred, fysisk og psykisk. Det styrker koncentrationsevnen, koordinationsevnen, sindsroen og balancen. Det modvirker stress og spændinger og forbedrer din vejrtrækning og dit immunforsvar. Man kan lære det i sit eget tempo og sætte sit eget niveau. Det kan udføres af alle mennesker, på alle niveauer og i alle aldre. Tai Chi udføres i starten langsomt og koncentreret, for senere at kunne blive til en hurtig og præcis kampsport. De fleste vælger dog at træne Tai Chi som en langsom gymnastikform for et bedre velbefindende. Tai Chi øvelserne stimulerer de muskler, som ligger tæt på de indre organer. Musklerne masseres, så giftstoffer fra kroppen udskilles. Tai Chi øvelserne stimulerer også de energipunkter, som man bruger i akupunktur. De ældste qigong-øvelser er mindst 4000 år gamle, lavet for at bevare et godt helbred hele livet. Øvelserne er meget varierede, nogle meget dynamiske - andre helt stillestående.

Husk behageligt tøj du kan røre dig i og flade sko.

10.

Jan.

Præst med spirituel indfaldsvinkel v/ Jette Dahl

Jeg er født i 1952 og uddannet cand.theol. Jeg er fra medio august 2011 ansat som stiftspræst for åndeligt søgende i Ribe Stift og har til huse i Treenighedskirken, Grådybet 23, 6700 Esbjerg. Jeg tager udgangspunkt i et rummeligt, medmenneskeligt og kristent livssyn. Igennem årene har jeg fået en indgående erfaring i at møde mennesker fra alle samfundslag og på tværs af professioner og tro. Jeg opfatter mig selv som medvandrer og åndelig vejleder, og slår gerne følgeskab med mennesker, der er undervejs i livet og som søger en form for trospraksis. Jeg har været sognepræst i 25 år og sagde i 2004 min stilling op for at arbejde med det, jeg brænder for: omsorgen for det indre menneske.

Jeg har fra 2004 til august 2011 arbejdet som freelancepræst og åndelig vejleder med fokus på spiritualitetens og troens betydning til hverdagsbrug.


21.

Feb.

Fra offer til frihed” v/ Ella Krog

Jeg har valgt at tage imod opfordringen og fortælle om min rejse, fra en barndom med svigt og ensomhed, gennem 15 år med angst, frem til i dag. Foredraget bliver sammensat af ”små fortællinger”, min egen terapi - og med min psykoterapeutiske viden om, hvordan du frigør dig fra ”din historie”, gennem selvindsigt, tilgivelse og fred.

Du kan læse mere http://ella-krog.dk/slip-angsten-og-faa-frihed/

13.

Marts

Sanne Otilia - en moderne spåkone

http://sannephilipson.dk/

Sanne bor i Sydfrankrig til dagligt men vil rigtigt gerne til Danmark og holde foredrag. Det skal bare planlægges i god tid.


20.

april


 

 VEL MØDT! 

 

  2.     


   

Senest opdateret d. 04-11-2016