Vil du være med …….?
Vi har fået en rigtig go´ ide. Idéen er ikke ny, den har fungeret i Ølgod gennem længere tid – men go´ er den.


Idéen går ud på, at en interessegruppe på mindst 12 personer mødes til forskellige temaer, hen over vinteren. Du kan melde dig på fra gang til gang ud fra hvilke temaer, der netop interesser dig.


Temaerne kan i princippet være hvad som helst, blot mindst 12 personer er enige om det. Det kan være en engangsforeteelse, over et par gange, eller blive starten på noget længerevarende. I Ølgod er det f.eks. emner som: kreative aktiviteter, spirituelle temaer, alternative behandlingsformer, inspiration til personlig udvikling, en filmaften, og meget andet. 


Et eksempel kunne være en aften med temaet: Meditation – hvad er det?


Det kunne så blive til:


1. En aften hvor man tilegner sig en viden om hvad meditation går ud på, hvordan det bruges og til hvad.


2. Det bliver starten på en længerevarende interessegruppe, som kører selvstændigt.


”Mail - Gruppen” er bygget op således:


-  Du melder dig til gruppen ved at sende din mailadresse til en af nedenstående personer = koordinationsgruppen. Det er denne mailgruppe der danner fællesskabet, - ikke andet.


-  Alle gruppens medlemmer kan byde ind med ideer, personer og emner, de synes er interessante, - men du kan også blot være en del af gruppen.


-  Der vil af koordinationsgruppen blive sendt en liste over indkommende emner, og de emner der viser sig interesse for,

vil der blive arbejdet videre med.


-  Ud fra disse emner udvikles en ”aktivitetskalender” for den kommende sæson.


-  Gruppens medlemmer tilmelder sig kun de aktiviteter der interesserer dem – intet andet. De emner der kan samle 12 personer eller flere,

bliver gennemført. 


-  En aften koster 100,-. De 75,- går til den person der styrer aftenens tema (f.eks. foredragsholderen, kursuslederen).

De 25,- går til ”kaffe og kage”.


-  De gange hvor vi er så mange, at der skal lejes et lokale kan prisen blive lidt højere.


Har dette vagt din interesse, så send din mailadresse til Lia, Laila eller Ella – gerne med dine forslag og idéer. Du er også velkommen til at kontakte os for at få yderligere oplysninger.


Lia de Sain liasimondesain@hotmail.com


Ella Krog ek@ella-krog.dk


Laila Bonde Sørensen lbondes@post.tele.dk


Se programmet for 2016-2017 her.


Senest opdateret d. 04-11-2016